دیدار مدیرکل بهزیستی گلستان با مدیرکل تأمین اجتماعی استان

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل بهزیستی گلستان، قدسیه آبشناس، مدیرکل بهزیستی استان با حضور در محل اداره‌کل تأمین اجتماعی استان گلستان ، با دکتر نوروزعلی، مدیرکل جدید تأمین اجتماعی گلستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار ضمن تبریک انتصاب مدیرکل جدید تأمین اجتماعی، بر گسترش تعاملات و اجرای طرح‌های مشترک در زمینه رفاه اجتماعی، بیمه و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر تأکید شد.

آبشناس در این دیدار با اشاره به نقش دو سازمان در تحقق عدالت اجتماعی گفت:
«بهزیستی و تأمین اجتماعی دو نهاد مؤثر در نظام حمایتی کشور هستند که هم‌افزایی میان آن‌ها می‌تواند به ارائه خدمات مؤثرتر به اقشار هدف و بهبود شاخص‌های رفاه اجتماعی منجر شود.»

وی افزود: «تداوم همکاری و تبادل اطلاعات میان دو دستگاه، فرصت مناسبی برای شناسایی نیازهای واقعی جامعه و برنامه‌ریزی دقیق‌تر در حوزه خدمات اجتماعی فراهم می‌کند.»

در ادامه، دکتر نوروزعلی، مدیرکل تأمین اجتماعی گلستان نیز ضمن قدردانی از حضور مدیرکل بهزیستی، گفت:
«تأمین اجتماعی آمادگی دارد با همکاری بهزیستی، خدمات بیمه‌ای و درمانی را برای مددجویان تسهیل و پوشش بیمه‌ای آن‌ها را گسترش دهد.»

در پایان این دیدار، دو طرف با تأکید بر تداوم همکاری، برگزاری نشست‌های مشترک و اجرای برنامه‌های هم‌افزا در حوزه رفاه اجتماعی و سلامت عمومی، ابراز امیدواری کردند که نتایج این تعاملات در جهت ارتقای کیفیت خدمات به مردم استان باشد.

کد خبر 152053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد